Vraag een offerte aan

Neem contact voor een vrijblijvende inspectie en een scherpe offerte.

Neem contact op

Voegwerk Groningen

Wij leveren voegwerkzaamheden in Groningen, Friesland en Drenthe. Voegwerk leveren wij in verschillende soorten, zoals, platvol geborsteld, iets terug liggende voeg, een door gestreken voeg (hierbij krijgt u een iets terug liggende gladde voeg.)

Voegen met een lange levensduur

Om de problemen met voegwerk te voorkomen is het van belang bij het opnieuw voegen voor het juiste type voeg en de juiste mortelsamenstelling te kiezen. Ook een uitgebreide nazorg voor vers voegwerk is van belang voor een sterke voeg met een lange levensduur.

Voeg renovatie en reparatie

Voegwerk dat in de loop der jaren aangetast is door weer en milieu invloeden kunnen wij weer voor u herstellen. De weersinvloeden zorgen ervoor dat in de loop der tijd de voeg poreus wordt wat kan leiden tot vocht overlast, vorstschade en in het ergste geval scheurende muren. Medawa kan uw voegen repareren en renoveren.

Verwijderen van oude voegen en het aanbrengen van nieuwe voegen

De enige manier om dit te voorkomen is het herstellen van het voegwerk. Is de voeg van een pand poreus dan wordt de voeg er als eerst professioneel uitgehakt, beschadigingen kunnen gemakkelijk ontstaan, we gaan hier zeer secuur mee om. Na het verwijderen van de oude voegen dient de muur goed gereinigd te worden zodat de nieuwe voeg deugdelijk aangebracht kan worden.

Bekijk onze projecten!

Bekijk wat we al hebben mogen realiseren op het gebied van metselwerk, steigerbouw, voegen en lijmwerk in onze portfolio.

Naar onze projecten
© Copyright Medawa B.V.