Vraag een offerte aan

Neem contact voor een vrijblijvende inspectie en een scherpe offerte.

Neem contact op

Lijmwerk Groningen

Zoekt u een aannemer of onderaannemer voor de uitbesteding van uw lijmwerk in Groningen, Friesland of Drenthe? Als allround Metselbedrijf uit de provincie Groningen zijn wij thuis in alle soorten lijmwerk.

Mogelijkheden in lijmwerk en de soorten lijmwerk

Lijmwerk wordt voornamelijk toegepast bij het optrekken van binnenmuren. Bij lijmwerk wordt in hoofdzaak gebruik gemaakt van kalkzandsteen blokken. Er zijn twee verwerkingsmogelijkheden, handzame blokken en elementen lijmwerk. Daarbij is het lijmwerk van de handzame blokken nog verder onder te verdelen in schoon en vuil lijmwerk. Bij schoon lijmwerk wordt gebruik gemaakt van V-blokken (Vellingkantblokken). Het vuile lijmwerk bestaat uit L-blokken. Het elementen lijmwerk wordt machinaal verwerkt met een elementen stelmachine (in de volksmond lijmkraantje genoemd).

Welk lijmwerk past bij uw project? Laat u adviseren!

Zoals u ziet, zijn er genoeg mogelijkheden om uw binnenmuren op te trekken. U kunt bij Metselbedrijf Medawa terecht voor alle soorten lijmwerk of het nu gaat om handblokken, elementen, vuil of schoon lijmwerk. Wij adviseren u graag over de verschillende lijmwerk mogelijkheden.

Bekijk onze projecten!

Bekijk wat we al hebben mogen realiseren op het gebied van metselwerk, steigerbouw, voegen en lijmwerk in onze portfolio.

Naar onze projecten
© Copyright Medawa B.V.