Vraag een offerte aan

Neem contact voor een vrijblijvende inspectie en een scherpe offerte.

Neem contact op

Aardbevingsschade herstel

Moet er metselwerk of voegwerk hersteld worden vanwege aardbevingsschade? Ons metselbedrijf beschikt over ervaren metselaars die ook kennis en ervaring hebben op het gebied van herstel van aardbevingsschade. Heeft uw woning last van de aardbevingen die zijn ontstaan door de gaswinning, dan kunnen uw herstelkosten mogelijk vergoed worden door de NAM. Medawa is gespecialiseerd in het herstellen van scheuren in uw metselwerk en/of voegwerk door bijvoorbeeld aardbevingen en verzakkingen. Laat u adviseren!

Procedure aardbevingsschade herstel

Aardbevingsschade laten herstellen? Dit is de procedure: Om recht te hebben op een aardbevingsschade herstel vergoeding van de NAM, moet er altijd eerst een schaderapport worden gemaakt door een medewerker van de NAM zelf. Zodra de schade is vastgelegd in een rapport, kunt u zelf bepalen door wie u de schade laat herstellen. Schakelt u Medawa in voor het herstellen van scheuren in het metselwerk vanwege aardbevingsschade, dan komen wij langs om het werk op te nemen, waarna een passende offerte voor u wordt opgesteld.

Proefmuren Aardbevingsschade

Wij hebben meegewerkt aan proeven en tests van de effecten van aardbevingen op muren.

Laat uw metselwerk herstellen na aardbevingsschade

Helaas zijn er veel woningen die last hebben van scheuren in de muren als gevolg van de aardbevingen door de gaswinning in Groningen. Heeft u last van aardbevingsschade aan uw metselwerk? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave!

Bekijk onze projecten!

Bekijk wat we al hebben mogen realiseren op het gebied van metselwerk, steigerbouw, voegen en lijmwerk in onze portfolio.

Naar onze projecten
© Copyright Medawa B.V.