Vraag een offerte aan

Neem contact voor een vrijblijvende inspectie en een scherpe offerte.

Neem contact op

Metselaar Groningen

Bent u op zoek naar een metselaar in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in alle metselwerkzaamheden (voegen, metselen, lijmwerk en stelwerk), ook wanneer u zoekt naar een gedeeltelijke aanbesteding van metselwerkzaamheden. Metselbedrijf Medawa is gevestigd in Musselkanaal (Groningen).

Doorstrijken van metselwerk

Medawa kan metselwerk opleveren dat is afgewerkt met de doorstrijkmethode. Het doorstrijken van metselwerk is een methode die duurzame en stevige voegen oplevert die er goed uit zien. Deze methode is tevens kostenbesparend. Dankzij de doorstrijk methode wordt voegen overbodig.

Isoleren van metselwerk

Laat direct bij de bouw de muren isoleren. Bij Medawa kunt u de muren direct luchtdicht laten isoleren door gecertificeerde vakmensen. Het pand wordt een heel stuk duurzamer en de investering in goede isolatie verdienend zich zich al naar een paar jaar terug.

Zowel nieuwbouw als traditioneel metselwerk

Gezien de aard van ons allround vakmanschap komt u Metselbedrijf Medawa B.V. zowel tegen in nieuwbouw als in traditioneel restauratie metselwerk. In de afgelopen jaren hebben wij als metselaarsbedrijf uit Musselkanaal (Groningen) mee mogen bouwen aan een aantal interessante vooraanstaande projecten (zie onze projectenpagina).

Bekijk onze projecten!

Bekijk wat we al hebben mogen realiseren op het gebied van metselwerk, steigerbouw, voegen en lijmwerk in onze portfolio.

Naar onze projecten
© Copyright Medawa B.V.